Vega bladerdeeghapjes voor 71 cent p.p.

Mijn blog is vandaag 11 dagen oud en ik heb inmiddels 34 likes op Facebook. Zou leuk zijn als je mij ook op Facebook zou willen liken. Daar zie je ook meteen of er een nieuw recept op de site staat.

Vandaag heb ik een vegetarische snack: bladerdeeghapjes met mozzarella, kerstomaat en pesto. Heerlijke hapjes en ze zijn snel klaar. Alle ingrediënten komen bij de Albert Heijn vandaan.
eurokoken.nl
Je hebt nodig: 5 velletjes bladerdeeg, 20 kleine bolletjes mozzarella, 10 kerstomaatjes en een beetje pesto.

Voorverwarm de oven op 225C. Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren. Prik een paar gaatjes in het midden. Doe op elk vierkantje een beetje pesto en leg er een bolletje mozzarella en een half kerstomaatje op. Maak van het bladerdeeg eventueel een opstaand randje, dit voorkomt dat het deeg in het midden omhoog komt waardoor de tomaat er af rolt. Weet ik uit eigen ervaring :). Zet de hapjes 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

Boodschappenlijstje Albert Heijn:
Pakje AH bladerdeeg €0,77
Zakje mozzarella bolletjes (20 stuks) €1,69
AH Biologische cherrytomaten €1,39 (in de bonus!)
AH Basic groene pesto €0,89